Ontdek deze prachtige streek per fiets en laat je verleiden door de rijke culturele geschiedenis, de poëtische boomgaarden en de weelderige bloesems.

– 20 heerlijke fietstochten gidsen je langs de mooiste plekjes in Limburg. Proef de authentieke Loonse stroop of ga ondergronds in de mergelgrotten van Kanne.
– Bij elk van de 10 regio’s worden 2 logies voorgesteld: van charmante B&B’s over stijlvolle hotels tot gezellige gastenkamers.
– Dus spring op je fiets en laat de geur- en smakentocht beginnen!

Limburg is een fietsparadijs, daar hoeven we niemand meer van te overtuigen. Bovendien zijn Limburgers heel gastvrije mensen die bezoekers met open armen ontvangen. Samen met Toerisme Limburg stelden we 20 bijzondere fietsroutes samen. Ze nemen je mee naar de kindvriendelijke Kempen waar ooit de steenkoolmijnen een grote rol speelden, het wondermooie, glooiende Haspengouw met haar bloesems en fruit, de groene parel Voeren en het vlakke Maasland met haar bijzondere regenrivier. Bij elke route stellen we twee heerlijke logies voor, elk met een uniek aanbod en een eigen verhaal. En natuurlijk allemaal ingesteld op het ontvangen van fietsers. Met deze gids kun je meteen op stap. Je vindt er alle praktische informatie, zodat je gegarandeerd een fietsweekend vindt dat aan al jouw wensen voldoet.

Koop bij bol.com

Deel dit:
Share

Deel dit bericht!