De website eropuitinlimburg.com is in het jaar 2000 van start gegaan en is inmiddels een begrip in Limburg en de euregio. Initiatiefnemer is Frank Vaartjes die in 1994 zijn bedrijf Vaartjes Media Tekst begon.

Hij heeft in het verleden zeer uitgebreide ervaring opgedaan bij dag- en weekbladen, (landelijke) teletekstdiensten, uitgeverijen en kabelkranten.

Eropuit in Limburg is een niet meer weg te denken toeristische en uitgaanssite voor Limburg. De website bevat een nagenoeg compleet en duidelijk overzicht van al wat het toerisme in Limburg te bieden heeft. De vele foto’s en video’s geven de bezoekers van deze site een nog betere indruk van al het moois dat het prachtige Limburg herbergt. Honderdduizenden vakantiegangers en recreanten hebben via Eropuit in Limburg de weg naar de zuidelijkste streek van Nederland al gevonden.

Dankzij ons slimme concept weten wij de prijzen voor adverteerders erg laag te houden terwijl de effectiviteit optimaal is. Niet voor niets hebben wij dan ook alleen maar tevreden adverteerders.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over adverteren en redactionele mogelijkheden.