Deel dit:
Share

Limburg noord. Brabant oost & De Peel. Deze gids is onderdeel van de landsdekkende serie ANWB Fietsgidsen: 22 fietsgidsen met in elke gids 19 tot 25 fietsroutes. De routes volgen knooppunten, routebordjes of zijn gedetailleerd beschreven.

De ANBW Fietsgidsen zijn al jaren een begrip. Zo nu en dan wordt de gids voorzien van een eigentijds uiterlijk, zo ook nu. Qua opzet is er weinig veranderd. Na een inleiding hoe de gids te gebruiken en een verklaring van gebruikte tekens en afkortingen volgt een tweetal pagina’s met informatie over het betreffende gebied. De fietsroutes zijn onderweg aan de hand van routebordjes te volgen en worden dus in de tekst niet uitvoerig beschreven. Indien de route niet is aangesloten bij een fietsroutenetwerk, wordt de route volledig in de gids uitgeschreven. Elke route is aangevuld met een tekst over bezienswaardigheden, achtergrondinformatie, aanwezige parkeerplaats, station, fietsverhuur en horeca. Iedere route bevat een sfeervolle kleurenfoto en een dito overdruk van de 1:100.000 ANWB-kaart waarop in rood de te volgen weg is aangegeven.

Deze fietsgids Limburg noord (Brabant oost & De Peel) bevat 25 fietsroutes (29-47 km). De routes laten de provincie van een verrassend gevarieerde kant zien. Een goede gids voor diegenen die op zoek zijn naar aantrekkelijke, niet te lange fietsroutes.

Koop bij bol.com

Deel dit bericht!