Verscholen tussen het groen van Natuurpark “Ingendael” treft u ons comfortabele *** hotel, waar de mensen die er werken slechts 1 missie hebben: om u te verwennen met al het goede van Limburg.

Berghotel Vue is paradijselijk gelegen in het mooie Geuldal. Het is een hotel vlakbij Maastricht en Valkenburg, in het kleine plaatsje Berg & Terblijt.

Berghotel Vue beschikt over een zeer grote tuin, waar het in de zomer heerlijk toeven is. Hier, in de paradijselijke, parkachtige tuin kunt u heerlijk ontspannen! In de stralende zon van een goed glas bier genieten, eindelijk eens dat boek lezen waar u normaal gesproken niet aan toe komt, een goed gesprek voeren, of gewoon lekker niets doen…

Het sfeervolle restaurant grenst aan een heerlijk terras waar u in de zomer kunt genieten van een Bourgondische menukaart vol met verse, seizoensgebonden gerechten die met passie worden bereid (en geserveerd)! Wij serveren elke dag diverse lunchgerechten en ’s avonds voeren wij een uitgebreide dinerkaart. Op vrijdag en zondag kunt u genieten van een doorlopend buffet . Genieten van Limburg in optima forma!

Alle 39 kamers in het hotel zijn geclassificeerd op drie sterren niveau. De kamers zijn recentelijk allen gerenoveerd en beschikken standaard over een bureau, telefoon, flatscreen televisie, eigen sanitair, radio en WiFi. De hotelkamers zijn onderverdeeld in drie typen: “Geuldal”, “Geuldal comfort” en “Geuldal de Luxe”.

Internet
Draadloos internet is in het gehele gebouw en de tuin mogelijk door middel van WiFi.

Meer informatie en boeken…

Deel dit:
Share

Deel dit bericht!