Deel dit:
Share

Bilderberg Hotel De Bovenste Molen ligt in een bosrijke omgeving in de buurt van Venlo. Het is een idyllische locatie en u geniet hier van diverse wellnessfaciliteiten. U kunt bij het hotel gratis parkeren.

Neem een duik in het binnenzwembad; ter ontspanning kunt u terecht in de sauna, het solarium en het Turks stoombad. Ook kunt u in de salon genieten van behandelingen en massages met 100% natuurlijke producten. Sporten kunt op de tennisbaan en tevens kunt u een bezoek brengen aan 1 van de golfbanen in de omgeving.

De hotelkamers zijn stijlvol gemeubileerd en beschikken over een eigen badkamer. ’s Ochtends geniet u van een overheerlijk ontbijtbuffet, met croissants, diverse soorten brood, fruit en vruchtensappen.

Restaurant De Bovenste Molen serveert een inspirerend menu met diverse specialiteiten die met verse ingrediënten worden bereid. In de Lounge Bar Mills kunt u terecht voor een diner in een moderne ambiance. Als de zon schijnt kunt u ook heerlijk zitten op het terras in de tuin.

Rond het Bilderberg Hotel De Bovenste Molen kunt u heerlijk fietsen of wandelen. Met de auto bent u zo in Düsseldorf en Maastricht. In deze steden vindt u veel exclusieve winkels en heerlijke terrasjes.

Meer informatie en reserveren

Deel dit bericht!