Deel dit:
Share

Boer Bart hoeft het gelukkig niet helemaal alleen te doen want sinds een aantal jaren woont boerin Floor uit Groningen bij hem op de boerderij. Hun liefdesverhaal lijkt op dat van Boer zoekt Vrouw, maar dan via een boeren datingsite. Ze wonen al een aantal jaar samen op de boerderij en hebben ondertussen twee dochtertjes en een zoontje, Eefje, Vera en Pim!

Samen hebben ze de traditionele melkveehouderij omgetoverd tot een leuke, leerzame en gezellige doe-boerderij. Hier kunnen kids heerlijk spelen en leren over het leven op de boerderij.

En op deze melkveehouderij wonen niet alleen koeien. Boerin Floor haar passie ligt bij dieren en in het bijzonder bij paarden. Ze is zelfs gediplomeerd Centered Riding instructrice en geeft zowel aan kinderen uit de buurt als aan de gasten ponyrijles in hun mooie buitenbak.

Deze boerderij biedt dus voor ieder wat wils. Zo kun je boer Bart helpen met het verzorgen van de koeien of met boerin Floor de kleine dieren en de pony’s verzorgen. Of gewoon lekker spelen in de “leef je uit weide”. Wedden dat jullie zullen genieten van deze boerderij in dit mooie stukje Noord Limburg!

Meer informatie en boeken

Spread the word. Share this post!