Deel dit:
Share

De eerste Zuid-Limburgse boerengolf locatie op het mooiste plekje van Limburg…. Cottessen. 10 holes baan met de grootste hoogteverschillen en het mooiste uitzicht van Nederland.

Er zijn combinaties mogelijk met boerengolf met andere activiteiten zoals schapendrijven met bordercollies (op zaterdagmiddag), wandelingen, kompastochten, GPS tocht, boogschieten, funspelen, zuid-limburg hillgames, GPS tochten, orientatietochten, avondtocht naar blokhut, blokhuttentocht, wilde hike-bostocht, landschapswandelen onder leiding van gids, geuldalontdekset voor de jeugd, langlaufen, schilderen, steenhouwen, barbeque, buffet, bierproeverij, lunch, koffie en vla etc. in de blokhut. Bij slecht weer is er een binnenaccommodatie met mogelijkheden voor boogschieten en familiespellen in groot formaat.

De locatie is bij landelijk in het Geuldal gelegen vakwerk groepsaccommodatie Hoeve ten Bosch Cottessen 12, Vijlen. Klik op onderstaande link voor een totaaloverzicht van onze originele buitenbezig activiteiten prijs en uitleg van de programma onderdelen.

Uiteraard hoeven deze activiteiten niet noodzakelijkerwijs met boerengolf gecombineerd te worden. Informeer naar de mogelijkheden.

Deel dit bericht!