Bootman biedt verschillende merken aan, onder andere Aqua Marina. Dit merk biedt verschillende opblaasbare producten aan waaronder rubberboten, opblaasboten, SUP boards, kajaks en kano’s. Het merk is erg populair wegens het design, veelzijdigheid en kwaliteit. Bootman heeft een grote voorraad aan Aqua Marina en dus zijn er veel mogelijkheden met dit merk.

Daarnaast biedt Bootman ook Amarew aan. Dit merk biedt fluistermotoren, elektrische buitenboordmotoren, acculaders aan en breidt alsmaar uit. Amarew heeft een sterke prijs/kwaliteitverhouding die zich specialiseert in het aanbieden van alle producten die nodig zijn om de elektrische vaarset compleet te maken. Een erg populair merk wat inspeelt op de huidige verplichting om elektrisch te varen in natuurgebieden en steden.

Ook beschikt Bootman over Kolibri. Kolibri is een merk gespecialiseerd in rubberboten. Kolibri levert verschillende soorten rubberboten en ribs om iedereen een bijpassend model te kunnen leveren. Het merk levert onder andere groene modellen speciaal voor de karpervissers en grijze modellen voor de recreanten. Daarnaast zijn er modellen beschikbaar lopend van 2 meter tot 4,5 meter. De rubberboten van Kolibri kenmerken zich door de hoge kwaliteit en zijn daardoor oersterk. Ook levert Kolibri verschillende accessoires om de rubberboot volledig in te richten en aan te passen zoals je wilt.

Meer informatie

Deel dit:
Share

Deel dit bericht!