Vakantiepark Buitenplaats De Mechelerhof ligt in Mechelen, vlakbij Gulpen en Epen en maar op 13 kilometer van Valkenburg. Het schitterende landschap met heuvelen, dalen, rustieke dorpjes, weilanden en bossen zorgt ervoor dat u zich gaat afvragen of u nog wel in Nederland bent en daarmee is Buitenplaats De Mechelerhof een perfecte uitvalsbasis voor een actieve wandel- en fietsvakantie. Terwijl u even uitrust van uw wandel- of fietstocht kunt u genieten van een van de mooiste landschappen die Nederland kent.

Met verschillende kuur- en wellnessfaciliteiten in de omgeving zal het aan ontspanning ook zeker niet ontbreken en staat Buitenplaats De Mechelerhof garant voor een geweldige vakantie. De 2 tot 6 persoonsappartement zijn comfortabel ingericht en gelegen in ouderwetse vakwerkhoeves met uitzicht op het heuvellandschap.

In Restaurant ’t Höfke va Mechele kunt u terecht voor een heerlijk diner, waar de chefkok onder andere streekgerechten op de menukaart heeft staan. En voor een lekker hapje of drankje, kopje koffie met Limburgse vlaai kunt u terecht in Brasserie ’t Stegelke.

Voor een verfrissende duik bent u van harte welkom in ons overdekte zwembad met peuterbad. Kortom op en top genieten voor de hele familie!

Meer informatie en boeken…

Deel dit:
Share

Deel dit bericht!