De Zwarte Madonna, naast Landal Hoog Vaals en op loopafstand van Kasteel Vaalsbroek, is een geweldig leuk restaurant met vriendelijke bediening en kleine prijzen. Van dinsdag tot en met zondag heeft De Zwarte Madonna voor u zes verschillende driegangenmenu’s vanaf € 14,95. De heerlijke gerechten zijn schnitzel, scholfilet, kipsaté en Limburgs zuurvlees. Daarnaast wordt er een hemelse biefstuk en een zalige zalmmoot geserveerd. Ook zijn er diverse leuke kindermenu’s.

In het bijzonder sfeervolle restaurant, in het kloosterpark en naast het voormalige klooster, waar altijd Limburgse muziek klinkt, zit u op antieke bidstoeltjes uit een Belgisch zusterklooster. Verder zijn er een prachtige bar gemaakt van twee altaren, kerklampen, een biechtstoel en een rijk uitgesneden koorbank te bewonderen. De muren zijn geheel vol gehangen met oude religieuze prenten en grote kerkbeelden, hetgeen voor velen een feest van herkenning is.

Als het weer het toestaat, zit u heerlijk op het ruime terras met uitzicht op het park.

U kunt bij De Zwarte Madonna genieten van onder andere een kopje koffie of thee (standaard met een likeurtje met slagroom) met een grote punt luxe Limburgse vlaai, een heerlijke lunch en het fantastische driegangenmenu vanaf € 14,95.

1-Euro koffie
In De Zwarte Madonna Vaals wordt u de mooiste koffie en thee geserveerd. Bij de koffie en thee krijgt u een likeurtje met slagroom, een glaasje water en uiteraard een koekje. De prijs voor dit geheel is 1 euro !!!!

en….gratis parkeren op eigen terrein.

Groepen
maximaal aantal personen: 80

maximaal per tafel: 20
aparte menukaart

Voor groepen vanaf 15 personen hebben wij speciale prijzen voor koffietafels en driegangenmenu’s. Daarnaast zijn voor groepen ook buffetten mogelijk.

Grote groepen zijn ook op maandag welkom en in overleg zijn andere openingstijden mogelijk.

Deel dit:
Share

Deel dit bericht!