Deel dit:
Share

Hoeve de Gastmolen is een voormalige boerderij uit de vorige eeuw, met een voor Limburg zo karakteristieke carrévorm.

De weilanden welke nu deel uitmaken van het kampeerterrein grenzen aan de kronkelende Selzerbeek, een zijtakje van de Geul.

In deze fraaie omgeving willen wij u laten proeven van het rustieke kamperen, het verblijf in de natuur en het genieten van flora en fauna. Deze vorm van kamperen past in de sfeer van de omgeving, daarom plaatsen wij alleen toercaravans en tenten op een natuurlijk ingedeeld terrein en is het terrein geheel autovrij. De parkeerplaats is op relatief korte afstand van uw standplaats.

Mede door het relatief beperkt aantal plaatsen denken wij bij te dragen aan de kwaliteit en de rust van het kamperen op Hoeve de Gastmolen.

Het kampeerterrein maakt deel uit van de organisatie Stichting Natuurkampeerterreinen (NKT).Om de rust en veiligheid te waarborgen is het kampeerterrein vrij van auto’s. D.w.z alleen op de dag van aankomst en vertrek mag u auto tijdens het in en uit pakken op de kampeerplaats staan. Het natuurkampeerterrein is eveneens het gehele seizoen autovrij. Bij de ingang vindt u de parkeerplaats. Wij heten u van harte welkom op “Hoeve de Gastmolen”.

Natuurkampeerterrein
Onderdeel van het kampeerterrein Hoeve de Gastmolen is een officieel Natuurkampeerterrein. Eigenlijk is de hele camping een natuurcamping, maar op dit kleine terrein (23 plaatsen) gelden de algemene regels van de Stichting Natuurkampeerterreinen: het gehele seizoen autovrij, geen seizoensplaatsen en geen onbewoonde caravans of tenten.

Spread the word. Share this post!