Deel dit:
Share

Heerlijk vertoeven in onze luxe blokhut “de Grensuul”

Op onze sfeervolle Camping Natuurplezier staat de Luxe blokhut “de Grensuul” met een gezellige sfeervolle inrichting en moderne keuken, ruime slaapgelegenheid, mooie natte ruimte en ruime living. Aan de zijkant van de blokhut is een ruime berging aanwezig voor het stallen van b.v. uw fietsen. Mooi groot terras voor de blokhut met meubilair en een fijn grasveldje waar het ook goed vertoeven is. Naast de blokhut is er ruimte voor twee auto`s te parkeren.

Kamperen in onze stacaravan…
Camping Natuurplezier biedt u ook de mooie Stacaravan “het Pleziertje” aan voor als u niet in het bezit bent van een eigen caravan en toch wilt beleven wat elke caravan bezitter in de openlucht beleeft.

Met een gezellige sfeervolle inrichting incl. keuken, slaapgelegenheid, en gezellige living die uitgebreid is met een zeer ruime voortent wordt het in “het Pleziertje” gezellig vertoeven in de buitenlucht.

Verder zijn er diverse Camperplaatsen gerealiseerd met alle voorzieningen die er moeten zijn. Er zijn comfort en low budget Camperplaatsen.

Kijk eens op onze website www.natuurplezier.nl.

Deel dit bericht!