Deel dit:
Share

Er is altijd iets te ontdekken…

Camping Natuurplezier is uniek gelegen tussen diverse Nationale Parken (Meinweg op 20 km, Groote Peel op 20 km, De Hamert op 30 km en niet te vergeten: Natuurpark Maas-Schwalm-Nette direct bij de ingang van de camping. U komt oog in oog te staan met herten, runderen, schapen, paarden, wilde zwijnen en nog veel meer flora en fauna. De groene grensovergang ‘De Witte Stein’ is een ideaal uitgangspunt voor een wandeling of fietstocht. door dit prachtige natuurgebied net over de Nederlands-Duitse grensovergang.

Uniek gelegen aan het alom bekende Pieterpad kunt u ook voor één of meerdere overnachtingen bij ons terecht en u stapt bij ons pas echt weg over het grensoverschrijdende Nordic Walking park dat eind 2006 door de gemeente Beesel en de Duitse buurgemeente Brüggen is ontwikkeld.

De autovrije natuurcamping beschikt over 45 zonnige zeer ruime kampeerplaatsen met  Electra aansluiting, cai en riool, elke ligplaats is voorzien van een mooi stuk kunstgras. Bij  elke plek is een watertappunt met rioolafvoerputje. Tevens zit er een afvoerslang bij  om aan de caravan te koppelen zodat u geen emmertje meer onder de caravan  hoeft te zetten.

Verder beschikt de camping over een modern sanitair gebouw, een speelschuur, speelveldje, grote dierenweide, 1 royale verhuurstacaravan, 1 grote blokhut/chaletverhuur een groepsaccommodatie met slaapgelegenheid en een volledig modern ingericht appartement. Wij beschikken over een ruime parkeergelegenheid op eigen terrein met je eigen genummerde parkeervak.

Kijk ook eens op onze website www.natuurplezier.nl

Deel dit bericht!