Tweedehands chalet kopen bij Continental RekreatieContinental-rekreatie.nl beschikt over een groot aanbod tweedehands chalets op tientallen vakantieparken in Nederland.

De tweedehands chalets op eigen kavel of huurkavel zijn beschikbaar voor eigen gebruik, als interessante investering of een combinatie van beide. Continental-rekreatie.nl is de exclusieve partner van TopParken op het gebied van de verkoop van tweedehands chalets.

Kennis als chaletbouwer én recreatiemakelaar
Het is extra bijzonder dat de chalets die worden verkocht door Continental-rekreatie.nl, in de meeste gevallen uit de eigen werkplaats komen en persoonlijk zijn onderhouden. Dit maakt dat Continental-rekreatie.nl meer is dan alleen een vakantiemakelaar; de specialisten kennen de afkomst en staat van het chalet, de natuurrijke locatie en de situatie op de markt als geen ander.

Betrouwbare partner voor het (ver)kopen van chalets
Continental-rekreatie.nl is ruim 40 jaar vakantiemakelaar. Waar het recreatiebedrijf is gestart met de verkoop van caravans en het exploiteren van vakantieparken, is het uitgegroeid tot een betrouwbare partner op het gebied van het verkopen, bouwen en onderhouden van chalets.

Bekijk het aanbod tweedehands chalets bij Continental Rekreatie

Deel dit:
Share

Deel dit bericht!