Lijkt Sint of Kerst nog ver weg? Bedenk dan dat in de huidige situatie de bezorgdiensten straks overspoeld worden. En jij wil je cadeaus natuurlijk wel op tijd binnen hebben. Daarom shop je ze nu. Dan heb je de zekerheid dat je een geslaagd cadeau hebt, en op tijd. 

Daarbij geniet je nu van de leuke Black Friday kortingen. Nog niet nagedacht over wat je cadeau wil geven? Dan geven we je graag wat tips.

Reisfanaten
Ook al mag je nu niet zoveel, de tijd van weekendjes of weekjes weg in binnen of buitenland komt wel weer. En jij kan er voor zorgen dat de mensen van wie je houdt dam goed voorbereid zijn. En dan nog even een keer aan je denken. Met een mooie reistas bijvoorbeeld. En of je vader nu sportief is of houdt van chique. Of je moeder weg is van trendy of juist van praktisch. Met de reistassen van The Bagstore scoor je altijd. Kijk maar eens naar de praktische tassen van Rains of check de gaafste reisexemplaren van Genicci Charles of Suitsuit. Die zijn zo mooi dat je zelf op reis wilt gaan. Wedden dat jij punten scoort. Zeker weten dat het een glimlach van oor tot oor oplevert.

Voor kleine reizigers is het trouwens ook leuk om een eigen tas te mogen inpakken. Kies voor je kinderen wel een klein exemplaar dat ze makkelijk zelf kunnen tillen. Ga je dan op vakantie of een weekendje weg, dan kunnen ze de spulletjes die ze graag meenemen in hun eigen tas doen. Zo leren ze gelijk ook kiezen en wat het waard is om wel of niet mee te nemen. Ook leuk als ze een keertje gaan logeren. Want met je eigen tas op pad gaan, maakt je wel heel stoer.

Opgeruimd staat…
Slingeren er bij jullie nu overal boeken, papieren, laptops en accessoires? Dan is dit het cadeau voor jouw lief of tiener. Met een mooie laptoptas geef je ze namelijk ook rust cadeau. Laptoptassen zijn als handtas maar ook als rugtas. Kijk wel even goed naar het formaat van de tas. Die start namelijk bij het formaat van de laptop. Het is natuurlijk geen hogere wiskunde dat je 17 inch laptop niet in een 15 inch tas past. Dan kies je natuurlijk beter direct een laptoptas 17 inch. Naast het formaat laptop is er nog de keuze tussen sportief, chique, modern en het materiaal. Uiteraard wordt één en ander ook door het budget bepaalt. En wist je dat er ook waterdichte tassen zijn? Fijn als je in ons klimaat wat vaker op de fiets gaat.

Neem je je laptop het liefst altijd mee? Dan is een laptop sleeve ook een aanrader. Zeker als je graag een weekendje weg gaat. Zo neem je je laptop gewoon mee in je reistas of koffer in plaats van nog een extra tas mee te zeulen. Tenslotte weet je dat je laptop met zo’n sleeve toch veilig opgeborgen is. Kies je een sleeve die mooi past bij je werktas of juist bij je reistas? Wedden dat jij in elk geval punten scoort.

Deel dit:
Share

Deel dit bericht!