Deel dit:
Share

Je hoeft natuurlijk niet naar India af te reizen om het heerlijke eten te proeven. Je kan ook in eigen provincie op pad gaan en de overheerlijke curry’s en andere lekkernijen uit India proeven. Mocht je toch liever op reis gaan naar India, vergeet dan niet je visum voor India aan te vragen. Als je toch liever in Limburg blijft, ontdek je hier de beste Indiase restaurants in de hele provincie.

Spice of India – Maastricht
Dit restaurant heeft veel te bieden, van de klassiekers garlic naan tot ‘butter chicken’, maar ook samosa’s en byriani staan op het menu. Je kan het hier allemaal proeven. Je kan er ook heerlijk vegetarisch eten, dus er is echt voor iedereen iets lekkers.

Simla Indiaas Tandoori Restaurant – Sittard
Dit restaurant is meer gericht op de tandoor, de Indiaase kleioven waar veel in wordt gekookt in India. Het resultaat is heerlijk malse kip en verse naan. Je kunt er ook een Thali bestellen, een dienblad vol kleine hapjes, zo kun je allerlei verschillende gerechten uit India proeven.

Indiaas Tandoori restaurant Zafran – HeerlenOok hier kun je genieten van de traditionele gerechten uit de tandoor oven. De hier wordt vooral Noord-West Indiase keuken waar dus veel meer vlees wordt gegeten dan in andere regio’s in India. In Heerlen kun je de heerlijk romig en gekruide vleesgerechten proeven, maar voor de vegetariër is er ook genoeg lekkers.

Sittar Indian restaurant – Venlo
Hier moet je echt zijn voor de heerlijke curry’s. Ze combineren de traditionele keuken met wat modernere twists, wat voor heerlijke eten zorgt. Naast wat tandoor gerechten, maken hele goede curry, zoals de erg pittige ‘lamb vindaloo’ of de wat mildere ‘groente korma’.

Vraag een visum India aan
Heb je zin gekregen om de lokale cuisine te proeven in India, vergeet dan niet een visum aan te vragen. Een visum India is geldig voor 30 dagen en kan geheel online worden aangevraagd, je kan dus lekker vanuit huis een visum aanvragen. Het is een simpel en snel proces en zo kun je genieten van de lekkerijen in India.

Deel dit bericht!