Deel dit:
Share

Als je ervoor hebt gekozen om een vakantie te boeken naar Limburg dan zul je natuurlijk nog wel een slaapplek moeten regelen. Dit kan niet alleen voor toeristen gelden, maar ook voor Limburgers die hun eigen provincie gaan ontdekken. Over het algemeen zul je hierbij het liefst kiezen voor een hotel, wat vooral het geval is als je maar een paar daagjes weg wilt. Gelukkig is dat in Limburg geen probleem, want je vindt hier genoeg geweldige hotels. Een paar hiervan zijn ook nog eens zeer bijzonder, bijvoorbeeld door het gebouw waarin het hotel zit of de ligging. In dit artikel kun je een paar van de beste hotels van Limburg vinden, waar jij dus kunt verblijven tijdens je vakantie in deze provincie.

Het Arresthuis
Als je graag Roermond wilt ontdekken dan moet je natuurlijk ook verblijven in een hotel in deze stad. Hierbij is het een aanrader om te kiezen voor Het Arresthuis, wat op booking.com een score van maar liefst 9,4 heeft gekregen van eerdere bezoekers. Dit hotel is gevestigd in een voormalig detentiecentrum, wat ligt in het historische centrum van Roermond. Als je de deur van het pand uitstapt ben je dus direct in de binnenstad. Bovendien kun je in Het Arresthuis gebruik maken van gratis WiFi, waarmee gokken in casino met Paysafe bijvoorbeeld mogelijk is.

Villa Voorenburg
Mogelijk dacht je dat er in Limburg niet een hotel zou zijn met een betere beoordeling op booking.com dan Het Arresthuis, maar toch is dit wel het geval. Villa Voorenburg scoort namelijk nog hoger met een 9,6, wat het gemiddelde is uit meer dan 100 beoordelingen. Deze score is desondanks zeker terecht. Dit hotel is namelijk gevestigd in een villa in Valkenburg, wat natuurlijk al geweldig is. Daarnaast biedt het ook nog eens gratis fietsen waar je gebruik van kunt maken en een mooi uitzicht vanuit de kamers in dit hotel.

Landhuis Hotel de Hilkensberg
Wil je tijdens je vakantie in Limburg graag genieten van de rust? Het is dan zeker een aanrader om voor Landhuis Hotel de Hilkensberg te kiezen. Dit ligt in Broekhuizen en zorgt ervoor dat je heerlijk tot rust kunt komen, terwijl ontspannen hier ook zeker mogelijk is. Bovendien is het mogelijk om in de buurt van het landhuis prachtig te wandelen, wat je ook nog eens kunt doen in de tuin van het hotel. Landhuis Hotel de Hilkensberg biedt bovendien ook een zonneterras en familiekamers, wat natuurlijk ideaal is als je een gezin hebt.

Maison Village
Op het platteland van Limburg vind je ook nog genoeg hotels waar je kunt verblijven tijdens je vakantie in deze provincie. Een goed voorbeeld hiervan is Maison Village, wat gelegen is tussen de weilanden in Noorbeek. Vanuit deze locatie is het bijvoorbeeld circa 20 minuten rijden naar Maastricht, dus het is zeker mogelijk om hier een dagje naartoe te gaan tijdens je verblijf in Maison Village. Overigens is dit hotel ook nog eens erg uniek, want het is gevestigd in een voormalig gemeentehuis.

Spread the word. Share this post!