Deel dit:
Share

Op de grens Valkenburg/Klimmen liggen luxe vakantiebungalows met een schitterend uitzicht over het Limburgse Heuvellandschap!! Deze zijn geschikt voor gezinnen en groepen van 2 tot 12 personen. De ligging is de ideale mix van rust en talloze bezienswaardigheden in de nabijheid.

De bungalows zijn gelijkvloers of ze beschikken over een slaapkamer met douche en toilet op de begane grond. Hierdoor zijn ze ideaal voor gasten met beperkte mobiliteit.

Of u nu kiest voor een kleinere bungalow of een van de grootste met z’n vijf slaapkamers, twee keukens, twee badkamers en 3 toiletten.

Vanuit de woonkamers kijkt u uit op de ruime tuin met terras en het prachtig uitzicht over het Limburgse heuvellandschap. Tevens kunt u  bij alle bungalows uw auto’s  parkeren. Voor de fietsliefhebber is er een afsluitbare fietsruimte voorzien van fietsreparatiestandaard, pomp en gereedschap.

Op onze site hebben we per bungalow foto’s van zowel binnen als buiten, plattegrond, prijzen en beschikbaarheid staan en de legio mogelijkheden in de schitterende omgeving. Kies zelf de geschikte bungalow die aansluit bij uw wensen.

Het park is omgeven door heuvels, waardoor het een ideale uitvalsbasis is voor een mooie wandeling of een fietstocht in de natuurlijke omgeving.
Neem een duik in het buitenzwembad of speel een wedstrijdje op de tennisbaan.

Binnen de straal van 20 km vindt u onder andere mooie steden zoals Maastricht, Valkenburg, Aken, wellness-voorzieningen, Sprookjesbos, pretpark de Valkenier, GaiaZOO, Wereldtuinen Monde Verde, Steenkolenmijn en SnowWorld.

Daarnaast zijn er ook veel evenementen zoals Amstel Gold race, Limburgs mooiste, Pinkpop, Pop on Top, André Rieu, Heuvellandvierdaagse of vier carnaval met ons mee. Of wat dacht u van mountainbiken in de grotten?

Terwijl de oudste kinderen nog in de tuin ravotten en de kleintjes voldaan in hun bedje liggen, kunt u op uw eigen terras onder het genot van een glaasje wijn nagenieten van de barbecue.

Vooral de grotere woningen zijn zeer geschikt voor een paar dagen weg met vrienden of familie. Het verblijf zal te kort zijn om van alle rust en moois te genieten dat Limburg u te bieden heeft.

Tevens zijn wij ook het adres voor 4-persoons vakantiehuisjes in Waxweiler de Eifel (Duitsland)

Kijk snel op www.vacantiehuisjes.nl of de door u gekozen bungalow nog beschikbaar is.

Deel dit bericht!