Geniet van een onbezorgd verblijf op Dormio Resort Eifeler Tor! Wil je met de hele familie op vakantie, een weekendje weg met z’n tweetjes of zoek je het perfecte verblijf in de Duitse Eifel voor je vriendengroep?

Op Dormio Resort Eifeler Tor in Heimbach vind je diverse luxe appartementen, penthouses en vakantiewoningen voor een heerlijk verblijf in de prachtige omgeving van Nationaal Park Eifel. Ervaar het zelf en laat je verrassen door alles wat de Eifel te bieden heeft!

Verse broodjes, warme croissantjes en verse smoothies zorgen ervoor dat je je dag goed begint op Dormio Resort Eifeler Tor. Bij de supermarkt op het resort komt de geur van versgebakken broodjes je tegemoet! Als je in Duitsland bent, mag je de typische Duitse specialiteiten natuurlijk niet overslaan. Op het resort kun je bij het gezellige Heimbacher Brauhaus genieten van een Wiener Schnitzel met verse frietjes of proef de Italiaanse keuken bij Casa Ruscello. Sluit de dag af met een lokaal gebrouwen Heimbacher biertje. De gastvrije medewerkers zorgen dat het je aan niets ontbreekt!

Meer informatie en boeken

Deel dit:
Share

Deel dit bericht!