Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BCL-treffen 2023

24 november 2023 - 26 november 2023

Deel dit:
Share

Nog maar enkele weken en het feestweekend rondom het BCL Treffen 2023 gaat van start op het evenemententerrein aan de Bandertlaan. Velen zijn al geruime tijd druk in de weer en het begint al aardig gestalte te krijgen. Net als voorgaande editie van 10 jaar geleden worden het 3 enerverende dagen met tal van artiesten.

Vrijdag 24 november – Stout & Loud
Vrijdag 24 november is de aftrap van het weekend met het inmiddels bekende Stout & Loud. Een keur van artiesten zal op het podium verschijnen om hun bijdrage te leveren aan een ongetwijfeld spektakel. Want wat te denken van SDNX, Hard2Get, Vieze Jack, Billy the Kit, FVO (Floris van Oranje) en niet te vergeten Lucas & Steve.
Reden genoeg om deze topavond niet te missen.
Aanvang 20.00 uur, paviljoen open om 19.00 uur.
Kaartverkoop: https://www.bcl2023.nl

Zaterdag 25 november – Jeugd BCL
Zaterdagmiddag, 25 november, staat in het teken van de jeugd. Na het welkom heten van de verenigingen zal deze middag in het teken staan van muziek, dans, dansmariekes en gardedansen. Het belooft een geweldige middag te worden met diverse artiesten. We sluiten de middag af met een optreden van niemand minder dan Spik & Span. Deze middag is voor iedereen gratis toegankelijk. Kom dus naar het evenemententerrein in Echt en doe gezellig mee!!
Aanvang 13:11 uur, paviljoen open om 12:30 uur. 

Zaterdag 25 november – Rowwen Hèze
Zaterdagavond, 25 november, zal het een heel andere avond worden. Want Rowwen Hèze is voor die avond gestrikt en dat is een garantie voor een fantastische Limburgs getinte avond.
Voordat zij het podium betreden zullen Promilaasj en Wir Sind Spitze de muzikale loper alvast uitleggen en de zaal op stoom brengen.
Aanvang 20.00 uur, paviljoen open om 19.00 uur.
Kaartverkoop: https://www.bcl2023.nl

Zondag 26 november – BCL
De zondag, tot slot, staat geheel in het teken van het BCL Treffen 2023. Dan zullen de lidverenigingen van de BCL naar Echt komen, samen met andere genodigden en genodigde verenigingen om er een geweldig feest van te maken. Gedurende deze dag zijn tal van artiesten aanwezig om de muzikale klanken te verspreiden. Denk bijvoorbeeld aan Spik & Span, W-Dreej, Beppie Kraft e.v.a.. Maar ook optredens van zaate herremeniekes staan in de planning. Kortom een feest waar je bij wilt zijn. En dat kan want iedereen is welkom en de entree……die is gratis!
Aanvang: 13:11 uur, paviljoen open om 12:00 uur

Gegevens

Begin:
24 november 2023
Einde:
26 november 2023
Evenement Categorieën:
, , , , , ,

Locatie

Leisurepark In de Bandert
Bandertlaan
Echt,
+ Google Maps