Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: De passie van Vijf

De passie van Vijf

23 maart @ 11:00

7TIEN49 UITNODIGING PASSIEvVIJF 02 1
Deel dit:
Share

De exposanten en kunstruimte 7tien49 nodigen u van harte uit voor de expositie ‘De passie van Vijf’, Helga van der Poel ontmoet kunstcollectief Kwartssprong.

Anja Dols, keramiste
Anja werkt met verschillende technieken en materialen. Haar werken zijn gemaakt met porselein en klei zonder glazuur. Nieuwe technieken zorgen voor verrassend, stilistisch en gedurfd werk.

Resie Mennens, beeldend kunstenaar
Resie neemt je mee in haar gevoelswereld. Met haar verhaal wil ze mensen raken en herkenning oproepen. Allerlei soorten klei fascineren haar en bewerkt ze tot sprekende objecten: ritsluitingen van klei zijn de rode draad door haar werk.

Helga van der Poel, schilderes
Helga heeft sinds 35 jaar het Heuvelland in haar hart gesloten. Het is haar onuitputtelijke inspiratiebron en terugkerend thema in haar olieverfschilderijen. Samen met Kunstcollectief Kwartssprong maak ze een verbinding in de combinatie van keramisch werk en schilderijen.

Riet Toussaint, keramiste
Riet exposeert in 7tien49 werk gemaakt volgens de Japanse Kurinuki techniek. Dit werk is verfraaid met oorspronkelijke Japanse en Chinese glazuren, gestookt in de houtoven op hoge temperatuur dat zorgt voor bijzondere effecten en een unieke kleur.

Joyce Weyers, schilderes
Joyce’s inspiratiebron in haar olieverfdoeken is de natuur, de dieren en vrouwenfiguren in een magisch realistische stijl.  Nu ook keramiek deel werd van haar leven wil ze die twee werelden samen brengen, waardoor zij én met haar keramiek én haar schilderijen helemaal in het moment kan zijn.

Expositiedagen: 23/24/31 maart, 1/6/7 april: 11.00-17.00 uur

Gegevens

Datum:
23 maart
Tijd:
11:00 - 17:00
Serie:
Evenement Categorieën:
, , , ,

Locatie

Kunstruimte 7tien49
Kamp 10
Nuth, Limburg 6361 GX Nederland
+ Google Maps