Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

DinerConcert Sjiek

5 november @ 19:00 - 22:00

Deel dit:
Share

4 november uitverkocht / 5 november extra show

Fanfare Eendracht Meerlo bestaat 133 jaar. Geen speciaal memorabel getal maar toch is er reden voor een feest. In 2020 bestond de fanfare 130 jaar, dat wilden we toen al vieren met een DinerConcert. Helaas gooide Corona toen roet in het eten. Intussen zijn we drie jaar verder en willen we dit jubileum alsnog heel graag vieren: een DinerConcert met de naam ‘Sjiek’.

Het DinerConcert vindt plaats  in ‘t Gasthoês in Horst op zaterdag 4 november (aanvang 19u, zaal open 18u). De tweede show is op zondag 5 november.

De gasten worden ontvangen met een welkomstdrankje en nemen plaats in ons theaterrestaurant. Gedurende het eerste deel van het concert worden twee gangen van het diner geserveerd. In de pauze is er een ‘dessert-buffet’ en wordt het ‘restaurant’ omgebouwd tot feestzaal. Tijdens het tweede deel van het concert kunnen de voetjes van de vloer en kan er volop gefeest worden.

Het muzikale programma is zeer afwisselend: van Abba, een Proms Medley en Coldplay tot The Prayer, Kippenvel en November en nog veel meer.

Naast uiteraard Fanfare Eendracht o.l.v. dirigent Miko Derks is er een combo, dansgroep Terza.Dance, Close Harmony Group Confetti en (solo)zang van: Auke Classens, Niels Fransen, Daniëlle van den Homberg – De Kleijn en Guus Vreugdewater. De regie is in handen van niemand minder dan Martine Kersten-Janssen. Het belooft een spetterende show te worden zoals je nog niet eerder van ons gezien hebt, een avond die je niet wilt missen!

Tickets à € 47,50 inclusief driegangendiner en welkomstdrankje: scan de QR-code op de poster of ga naar www.fanfaremeerlo.nl. Bij de bakker en de slager in Meerlo liggen opgavelijsten die gewoon met de pen ingevuld kunnen worden.

Gegevens

Datum:
5 november
Tijd:
19:00 - 22:00
Evenement Categorieën:
, , , ,