Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hurkens meeets St. Cecilia Ubachsberg

6 april @ 20:00

€10
Fanfare St Cecilia meets Martin Hurkens
Deel dit:
Share

Op zaterdag 6 april, 20.00 uur, organiseert fanfare St. Cecilia een mooi voorjaarsconcert in de Auw Sjoeël. De bekende zanger Martin Hurkens (winnaar Holland’s Got Talent) speelt de hoofdrol in het programma. Het thema is opera, filmmuziek en musical. Op de muzieklijst staan beroemde melodieën als Nessun Dorma, O Mio Babbino Caro, Soldaat van Oranje, Jesus Christ Superstar, les Miserables en werken uit Aïda.

Je mag altijd dromen…
Martin Hurkens: “In 2010 schreef mijn jongste dochter me achter mijn rug om in voor het RTL-programma ‘Holland’s Got Talent’. Na enige aarzeling besloot ik deel te nemen aan dit geweldige programma. Zonder verwachtingen te hebben over hoe ver ik zou komen, bereikte ik de finale.”

“In mijn wildste dromen had ik nooit gedacht dat ik de finale zou winnen. Het was echt een fantastische ervaring! Als werkeloze bakker ging er plotseling een nieuwe wereld voor me open! Zingen is altijd mijn hobby geweest en nu was er de kans om van mijn hobby mijn beroep te maken en die mogelijkheid heb ik met beide handen aangegrepen.”

Voorverkoop: Boerderijwinkel Spee, Oude Schoolstraat 2A, Ubachsberg

Gegevens

Datum:
6 april
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€10
Evenement Categorieën:
, , , ,

Locatie

MFC de Auw Sjoeël
Oude Schoolstraat 33
Ubachsberg, Limburg Nederland
+ Google Maps