Laden Evenementen

Kom je ook genieten op de Kerstmarkt Valkenburg? De Kerstmarkt Fluweelengrot bezoek je in Valkenburg aan de Daalhemerweg 27.

Je wordt verwelkomd op ons gezellige buitenplein voor de ingang van de Fluweelengrot, waarna je deze kerstgrot Valkenburg inloopt. Volg de route van de ondergrondse kerstmarkt en laat je onderweg betoveren door de kraampjes en feestelijke decoratie. Mis het niet want een bezoek aan Kerststad Valkenburg is niet compleet zonder een bezoek aan de Kerstmarkt Fluweelengrot.

Betoverende ondergrondse locatie
De Kerstmarkt Fluweelengrot is gehuisvest in een ondergrondse mergelgroeve, wat deze kerstmarkt tot een van de meest sfeervolle en bijzondere ter wereld maakt. De magische sfeer die wordt gecreëerd door de mergelwanden en de subtiele verlichting zorgt voor een onvergetelijke ervaring. De sfeervolle verlichting en de natuurlijke schoonheid van de grot creëren een magische kerstsfeer.

Historische Betekenis
De Fluweelengrot heeft een rijke geschiedenis, en een bezoek aan de kerstmarkt stelt je in staat om deze historische locatie op een unieke manier te ervaren. De combinatie van traditie en kerstsfeer maakt het tot een onvergetelijke ervaring.

Kerstshoppen
In de Fluweelengrot vind je kraampjes die een breed scala aan kerstcadeaus en handgemaakte ambachtelijke producten  aanbieden. Je vindt hier zeker iets speciaals om jezelf of je dierbaren te verwennen.

Culinaire Verwennerij
Laat je smaakpapillen verwennen met heerlijke lokale gerechten en drankjes die op de kerstmarkt worden aangeboden. Van warme chocolademelk tot hartverwarmende glühwein en lokale lekkernijen, er is voor iedereen iets lekkers om van te genieten.

Meer informatie

Deel dit:
Share
Kerstmarkt Fluweelengrot
15 november - 29 december
Fluweelengrot Valkenburg
Daalhemerweg 27, Valkenburg aan de Geul
Gerelateerde berichten: