Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kerstmarkt

25 november @ 11:00 - 16:00

€3
Deel dit:
Share

De leden van onze kerstwerkgroep zijn al enkele weken aan de slag om een mooi programma en heel mooie kerststukken in elkaar te zetten. Deze kerststukken worden deels verloot (elk uur) en deels verkocht.

Voor kinderen en volwassenen organiseren wij een workshop. Wij zorgen voor alle ondergronden, groen en bijkomende materialen en kerstspullen. U hoeft dus zelf niets mee te brengen. Hiervoor kan iedereen zich aanmelden via ons emailadres (info(at)roermond.groei.nl).

De kinderen kunnen een schaaltje opmaken met diverse soorten groen maar zeker met allerlei leuke kerstspulletjes. Ze kunnen uit diverse kleuren en soorten kiezen en hun stukje naar hartelust “aankleden”. De kosten van deze workshop bedragen € 10,– en duurt ongeveer 45 minuten.

De volwassenen maken van een ijzeren ring een mooie kerstkrans. Ook hier zorgen wij voor de ring, alle groen, kerstspullen en andere materialen. De kosten van de volwassenen workshop bedragen € 25,– en deze workshop duurt ongeveer 1-1/2 uur.

Bij beide workshops zijn ervaren leden aanwezig die u hierbij zullen helpen.

Enkele docenten en leden van de werkgroep zullen demonstraties geven en u kunt de vele kerststukken van onze cursisten bezichtigen onder het genot van een kopje koffie/thee en een wafel van harmonie Concordia.

Verder hebben we enkele “marktkramen” ingericht waar u o.a. allerlei accessoires kunt kopen om zelf een mooi kerststuk te maken; ook zijn er houten of glazen kerstspullen te koop of een mooi geschenk van was gemaakt.

Gedurende de hele kerstmarkt zal het talentenorkest onder leiding van Harry Wolters diverse optredens verzorgen om alvast in de muzikale kerstsfeer te komen.

Een echte aanrader dus om 25 november onze kerstmarkt in Melick te komen bezoeken!!

Entree vanaf 12 jaar € 3,–.

Kijk voor meer informatie en het programma op onze website: www.roermond.groei.nl.