Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Landelijke Open Dag Nivon

7 april

Nivon Natuurvrienden logo
Deel dit:
Share

Ben je benieuwd hoe het natuurvriendenhuis of kampeerterrein bij jou in de buurt eruitziet? Wat er allemaal gebeurt bij je lokale afdeling? Wat de mogelijkheden zijn om bijvoorbeeld op reis te gaan met Nivon of mee te doen aan een leuke activiteit? Wat er georganiseerd wordt voor kinderen? Dit is je kans om het allemaal te ontdekken!

Door het hele land ontvangen onze vrijwilligers je op zondag 7 april met open armen. Doe mee met een activiteit of luister naar hun ervaring, en stel natuurlijk al je vragen. Van de Gronselenput in het puntje van Zuid-Limburg tot Allardsoog in Groningen en De Kleine Rug bij Dordrecht, en alles ertussen: wees welkom!

Heerlen, Natuurvriendenhuis Eikhold
Er worden rondleidingen gegeven en bezoekers kunnen deelnemen aan een divers programma voor jong en oud. Natuur- en cultuurbeleving staan hoog in het vaandel. Er is muziek, een hapje, drankje, en een repair-shop.
Locatie: Eikhold, Valkenburgerweg 72 in Heerlen

Wijlre, Kampeerterrein de Gronselenput en de Gele Anemoon
Kom een kijkje nemen bij kampeerterrein de Gronselenput en de Gele Anemoon. Deze twee kampeerterreinen liggen naast elkaar. Begin bij de Gele Anemoon en eindig met een kopje koffie bij kampeerterrein de Gronselenput.
Locatie: Haasstad 3 en 4 in Wijlre