Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lenteconcert bij Podium Pfanner in Arcen

24 maart @ 11:30

€15
Munttrio 3
Deel dit:
Share

Podium Pfanner verwelkomt op 24 maart om 11.30 uur de sopraan Ria Janssen en het Munttrio bestaande uit Marcel Kuepers (piano), Katrien Heerkens (fluit) en Mariska Rijk (viool/altviool) in MFA De Schans, Burgemeester van Soest-Jansbekenplein 3 te Arcen.

Het programma staat onder andere in het teken van liederen van Franz Schubert. Ria Janssen zingt de liederen waarbij tekeningen van Anton Pieck te zien zullen zijn. Zij zingt ook werken van Barok tot de 20e eeuw in verschillende stijlen en talen, liederen van Clara Wieck, Fauré, Schumann en Mascagni met begeleiding van piano en viool.

Het repertoire van het Munttrio omvat zowel originele werken als bewerkingen van barokmuziek tot laat romantiek. Uitgevoerd worden Triosonate van Carl. Ph. E. Bach, Ballade van Charles Lefèbvre en Deux Interludes van Jacques Ibert.

Ria Janssen studeerde aan het Conservatorium in Maastricht en heeft o.a. met het Limburgs Symfonie Orkest aan verschillende operaproducties meegewerkt alsook aan concerten met koren en muziekkorpsen. Zij is dirigent van een aantal koren, werkt als vakleerkracht muziek en geeft zangworkshops en zang- en pianoles.

Het Munttrio speelt sinds 2010 samen. Alle leden studeerden aan het
conservatorium in Maastricht. Marcel Kuepers volgde de opleiding piano en orgel en is docent in zijn eigen lespraktijk. Tevens is hij actief als dirigent van diverse koren en begeleider van solisten en ensembles. Katrien Heerkens studeerde fluit en ging daarna aan het werk als docent. Mariska Rijk studeerde viool en altviool. Vervolgens werkte zij als docent aan diverse kunstcentra en als concertmeester bij verschillende orkesten.

Entree € 15 inclusief kop koffie/thee in de pauze.
Reserveren: reserveren@franzpfannerhuis.nl
Nadere info: 06-23 55 02 14 en www.franzpfannerhuis.nl

Gegevens

Datum:
24 maart
Tijd:
11:30 - 13:00
Kosten:
€15
Evenement Categorieën:
, , , , ,

Locatie

MFA de Schans
Burgemeester van Soest-Jansbekenplein 3
Arcen, Limburg Nederland
+ Google Maps