Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lentewandeling in Nationaal Park De Maasduinen

7 april @ 10:00

Gelderns Nierskanaal HLI5481 Henk Heijligers
Deel dit:
Share

Op zondag 7 april om 10.00 uur gaan we op zoek naar de lente in Nationaal Park De Maasduinen. De wandeling start vanaf Ontvangstlocatie Jachthut Op den Hamer, Twistedenerweg 2, 5856 CK in Wellerlooi.

De excursie duurt ongeveer 2 uur. Meer informatie over deelname en het reserveren van tickets via: www.limburgs-landschap.nl/kalender.

Vogels zingen hun hoogste lied en de natuur kleurt prachtig groen. Het is overduidelijk dat het voorjaarseizoen is aangebroken. In april kunnen de nachten nog wat kouder zijn maar de echte winter hebben we achter ons gelaten. Tijdens deze excursie nemen Maasduinengidsen de wandelaars mee over Landgoed de Hamert. Een afwisselend gebied met prachtige heidevelden, bosgebieden en vencomplexen. Met een beetje geluk komen we de schapen tegen.

Nationaal Park De Maasduinen is een samenwerkingsverband van streekbewoners, IVN Limburg, de gemeentes Bergen en Gennep, Staatsbosbeheer en Het Limburgs Landschap. Om het publiek van de rijkdom aan natuur in de Maasduinen te laten genieten, zijn er overal wandelroutes uitgezet en worden er ook publieksactiviteiten georganiseerd. Het hele jaar door zijn er afwisselende excursies.

Foto: Het Limburgs Landschap, Henk Heijligers

Locatie

Jachthut op den Hamer
Twistedenerweg 2
Wellerlooi, Limburg Nederland
+ Google Maps