Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Paashaas bezoekt kabouters in De Groote Peel

1 april @ 10:30

DSC09638 (2)
Deel dit:
Share

Op maandag 1 april is er een Paasfeest op het Kabouterpad in het Nationaal Park De Groote Peel. De Paashaas komt op bezoek en kleuterkabouters en hun (groot)ouders kunnen meedoen aan leuke activiteiten. En gekleurde eieren zoeken natuurlijk!

Zin in? Lees dan snel verder over hoe je een plekje kan reserveren. De activiteit start bij het buitencentrum aan de Moostdijk 15 te Ospeldijk.

Paasfeest op Kabouterpad!
Bij buitencentrum De Pelen, het bezoekerscentrum van De Groote Peel, start een speelse route voor kleuters: het Kabouterpad! Met rode muts en rode wangen volg je de gekleurde paaltjes en doe je onderweg kabouteropdrachten. Het Kabouterpad is in elk seizoen anders. Nu, in de lente, draait alles om nieuw leven, lekker naar buiten gaan en genieten van de geuren en kleuren van dit feestelijke seizoen!

Op Paasmaandag 1 april is het éxtra gezellig op het Kabouterpad want dan komt de Paashaas op bezoek. Kleuterkabouters kunnen gekleurde eieren zoeken, iets lekkers smullen van de Kookkabouters, knutselen met de Knutselkabouters en bij de Peelboerderij is het een vrolijke beestenboel. En natuurlijk is er muziek! Een sfeervol feestje dus.

Aanmelden en deelnamekosten
Deelname aan het Kabouterfeest kost € 6,50 per kind, (groot)ouders hoeven niet te betalen. Je krijgt een tasje, een deelnamekaart en toegang tot alle activiteiten.

Let op: Omdat de Paashaas moet weten hoeveel eieren hij moet verstoppen is reserveren noodzakelijk via: www.staatsbosbeheer.nl/kabouterfeestpelen
Je kan dan een starttijd kiezen tussen 10.30 en 14.30 uur.

Foto: Marijke Vaes-Schroën | Staatsbosbeheer

Gegevens

Datum:
1 april
Tijd:
10:30 - 15:00
Evenement Categorieën:
, , , , ,

Locatie

Buitencentrum De Pelen
Moostdijk 15
Ospel, Limburg Nederland
+ Google Maps