Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Reintje en haar Voskes speelt sinterklaasliedjes

25 november @ 14:00 - 16:00

Deel dit:
Share

Op zaterdag 25 november speelt Reintje en haar Voskes in de Peelboerderij van buitencentrum De Pelen. Dit keer met een programma vol sinterklaasliedjes! Er zijn twee voorstellingen; om 14.00 en om 15.00 uur. Iedereen is welkom en entree is een vrijwillige bijdrage. Het buitencentrum van Staatsbosbeheer ligt aan de Moostdijk 15 te Ospel.

Sinterklaasliedjes in de Peelboerderij
Reintje en haar Voskes is een band die met veel enthousiasme kinderliedjes speelt voor kinderen, ouders, opa’s en oma’s. De vrolijke kinderband bestaat uit louter Nederweerter muzikanten te weten Anouk ofwel Reintje op zang, Voske Cyrill op gitaar, Voske Danny op percussie en Voske Ilse op de bas. Ze spelen en zingen liedjes uit het repertoire van Dirk Scheele, Jeroen Schipper, Kleintje Kaf, Kapitein Winokio, Cowboy Billy Boem en soms bekende nummers met een eigen tekst. 

En nu heeft Reintje en haar Voskes een voorstelling met sinterklaasliedjes samengesteld. Niet alleen traditionele liedjes, maar ook een paar nieuwe nummers van o.a. Dirk Scheele, Jeroen Schipper en Cowboy Billie Boem. Op zaterdag 25 november om 14.00 en 15.00 uur kan iedereen – jong en oud – daarvan gaan genieten. Het optreden van Reintje en haar Voskes vindt plaats in de Peelboerderij van het buitencentrum De Pelen. Dit is ongeveer 100 meter lopen vanaf de ingang van het Nationaal Park.

Een natuurschilderijtje voor in je schoen
Voor kinderen die het buitencentrum bezoeken ligt er vanaf zaterdag 25 november een sPeels verlanglijstje (gratis) klaar. Hierop kunnen ze met natuurlijke materialen een mooi Peelschilderijtje voor Sinterklaas maken. En op de achterkant schrijven ze hun wensen voor pakjesavond. Dat levert vast en zeker iets lekkers op in hun schoen!

Gegevens

Datum:
25 november
Tijd:
14:00 - 16:00
Evenement Categorieën:
, , , , ,

Locatie

Buitencentrum De Pelen
Moostdijk 15
Ospel, Limburg Nederland
+ Google Maps