Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rondje Duvelskuul

26 november @ 10:00 - 13:00

Gratis
Deel dit:
Share

Op zondag 26 november start om 10.00 uur een wandeling naar de Duvelskuul en Eckeltse beekdal.

Deze start vanaf de parkeerplaats Bosweg, 200 meter voorbij Activiteitencentrum De Zevenboom, Kapelstraat 71, 5851 AS Afferden. De excursie is gratis, duurt circa 3 uur en aanmelden is niet nodig. Denk aan stevig schoeisel.

Op Landgoed Bleijenbeek worden natuur, cultuur en sport op een fijne manier gecombineerd. Nationaal Park De Maasduinen draagt daaraan bij door mensen mee te nemen op excursie. Leren, zien en beleven, terwijl ondertussen ongemerkt aan de fysieke en geestelijke gezondheid wordt gewerkt door de deelnemers.

De Duvelskuul is hiervoor een mooi gebied waar nog niet veel mensen wandelen. Kom te weten waarom deze plek zo heet en ontdek meer over de omgeving. Hoewel er geen bezoek gebracht wordt aan de kasteelruïne, wordt er wel het één en ander over de historie verteld. Kortom: een afwisselende wandeling waarbij men meer te weten komt over natuur.

Nationaal Park De Maasduinen is een samenwerkingsverband van streekbewoners, IVN Limburg, de gemeentes Bergen en Gennep, Staatsbosbeheer en Stichting het Limburgs Landschap. Om het publiek van de rijkdom aan natuur in de Maasduinen te laten genieten, zijn er overal wandelroutes uitgezet en worden er ook publieksactiviteiten georganiseerd. Het hele jaar door zijn er afwisselende excursies.

 Foto: Peter Thönnissen

Gegevens

Datum:
26 november
Tijd:
10:00 - 13:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, , , , ,