Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Toerversie Amstel Gold Race

13 april

amstel gold
Deel dit:
Share
Op zaterdag 13 april biedt de Toerversie Amstel Gold Race een podium aan waar maar liefst 15.000 internationale recreatieve wielrenners aan deel zullen nemen.

Bij de startlocatie (Amstel Gold Race Experience, De Leeuwhof 2, 6301KZ in Valkenburg) ontvang je een rugnummer, stuurbordje, een routebeschrijving, sportvoeding en -drank. Op de route zijn diverse verzorgingsposten te vinden met reparatie-inrichting, toiletten, fruit, sportvoeding- en drank en er is medische verzorging aanwezig.

Daarnaast is er technische ondersteuning op het parcours en op de verzorgingsposten door herkenbare motorrijders en mecaniciens van Shimano. Namens de organisatie zijn er ook motorrijders van Stichting Motard Stein op de routes aanwezig om je van dienst te zijn. Aanwijzingen van deze motards dienen strikt te worden opgevolgd.

Aan de finish ontvang je een aandenken aan de Toerversie Amstel Gold Race. Van iedere deelnemer worden tevens foto’s onderweg gemaakt en is er de mogelijkheid om op de foto te gaan met de rondemissen. De foto’s kun je naderhand terugvinden via Sportograf.

Meer informatie

Locatie

Amstel Gold Race Experience
De Leeuwhof 2
Valkenburg, Limburg 6301 KZ Nederland
+ Google Maps