Laden Evenementen

Aankomende zomer is de Lage Loswal in Venlo voor de vierde keer het decor voor het stadsfestival Aan de Waterkant. Het evenement is een samenwerking tussen Poppodium Grenswerk, Maaspoort en Café de Locomotief en staat in het teken van muziek, theater, eten en drinken op een historische plek in Venlo, ’t Bat ofwel de Lage Loswal. De entree voor het festival is alle dagen helemaal gratis.

Bezoekers van Aan de Waterkant krijgen hiermee de kans om gratis opkomend en gevestigd talent te ontdekken. Met een uitdagende programmering is er voor jong en oud altijd iets te beleven: van jezelf uitdagen tijdens activiteiten als sport-, dans- en muzieklessen tot het gezellig samen luisteren naar bands, artiesten en dj’s. Het gratis festival vindt dit jaar plaats van 11 t/m 28 juli en is geopend van donderdag tot en met zondag.

Met prikkelende acts als BRUUT!, Hiqpy, MOOON en Rens, Jaïr & Ome Uncle worden de bezoekers deze zomer getrakteerd op grote talenten die al op grote festivals door het land hebben gestaan. Waarbij vorig jaar vooral gekozen werd voor het boeken van lokale acts is er dit jaar gezocht naar een mix van lokaal en nationaal programma. Een muzikale ontdekkingstocht waar de bezoeker van psychedelische bluesrock zo verder gaat naar superjazz en hiphop. Voor de verdere programmering wordt samengewerkt met lokale initiatieven zoals TrapLab Academy, Rumah Recordings & Qwartier. Zo wordt dit drieweekse event zowel vóór als dóór de stad georganiseerd.

Meer info is te vinden via www.aan-de-waterkant.nl en social media @aan_de_waterkant.

Voor Maaspoort en Grenswerk is de Lage Loswal een hele mooie plek voor een samenwerking, op een steenworp afstand van beide podia. De podia werken tijdens het evenement samen met Café De Locomotief als horeca-partner. Daarnaast verzorgt Café Grenswerk voor een gevarieerd fingerfood aanbod.

Deel dit:
Share
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x