Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Winterwandeling

3 december 2023 @ 10:00 - 12:00

Gratis
Deel dit:
Share

Ontdek tijdens deze gratis winterwandeling hoe mooi De Maasduinen is deze tijd van het jaar. Start is op zondag 3 december om 10.00 uur vanaf de parkeerplaats in de Voort, kruising Bongveldweg en Voortbeekstraat, 5943 AB in Lomm. De excursie duurt circa 2 uur en aanmelden is niet nodig. Denk aan warme kleding en stevig schoeisel. 

Nederlandse winters staan garant voor verrassingen. Het ene moment lijkt het wel lente, terwijl het andere moment Koning Winter de hoek om komt zetten. Hoewel het weer nog alle kanten op kan, is de natuur zich aan het voorbereiden op het komend voorjaar. De Maasduinengids vertelt al wandelend over de winter. Ondersteund door prachtige vergezichten en boomsilhouetten komen de wandelaars in winterse sferen.

Nationaal Park De Maasduinen is een samenwerkingsverband van streekbewoners, IVN Limburg, de gemeentes Bergen en Gennep, Staatsbosbeheer en Stichting het Limburgs Landschap. Om het publiek van de rijkdom aan natuur in de Maasduinen te laten genieten, zijn er overal wandelroutes uitgezet en worden er ook publieksactiviteiten georganiseerd. Het hele jaar door zijn er afwisselende excursies.

Foto: Stichting het Limburgs Landschap, Henk Heijligers

Gegevens

Datum:
3 december 2023
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, , , , , ,