Laden Evenementen

Een rit over de Miljoenenlijn is altijd al mooi, maar een rit in de Zomeravond Expres levert pas echt mooie plaatjes op! En jij mag mee!

Op diverse zaterdagen en woensdagen in juli en augustus rijdt de Zomeravond Expres door het Zuid-Limburgse Heuvelland. De avondrit staat garant voor misschien wel de meest bijzondere zonsondergang die je ooit gezien hebt. Dus je kunt je vast wel voorstellen hoe romantisch dat is!

De Zomeravond Expres rijdt in 2024 op:

  • Woensdag 24 juli
  • Zaterdag 27 juli
  • Woensdag 31 juli
  • Zaterdag 3 augustus
  • Woensdag 7 augustus
  • Zaterdag 10 augustus

Stoomlocomotief Bonne vertrekt op bovenstaande dagen om 19.00 uur vanuit Simpelveld richting Kerkrade. Na een korte stop aldaar, rijdt de trein terug om zonder tussentijds te stoppen aan te komen in Schin op Geul. Dit is de andere kant van deze hoogstgelegen spoorlijn van Nederland.

Rond 21.00 uur, na zonsondergang, kom je weer terug aan in Simpelveld.

Graag verzoeken we je om uiterlijk een half uur voor vertrek op Station Simpelveld te zijn. Zo kun je op tijd een plekje zoeken op de pluchen banken in onze 1e-klasse rijtuigen.

Let op: Om mee te reizen met de Zomeravond Expres heb je een apart treinkaartje nodig, dat geldig is vanaf 19.00 uur. Klik HIER en kies één van de rijdagen van de Zomeravond Expres.

Meer informatie

Deel dit:
Share
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x