Deel dit:
Share

Onze sfeervolle vakantiewoningen zijn geschikt voor 2 tot 25 personen. Betaalbare sterrenaccommodaties en grenzeloze gastvrijheid in het Heuvelland, voor families, cursisten, verenigingen, bedrijven en organisaties.

Het Heuvelland is rijk aan prachtige natuur, idyllische plekjes, schilderachtige beekdalen, groene heuvels, indrukwekkende kastelen, veldkruisen en monumentale boerderijen. Centraal gelegen in dat voortdurend wisselende landschap liggen enkele parels van groepsaccommodaties:

– A gen Dijck, in Mechelen
– ’t Veld, bij Epen
– Charneux, in het land van Herve
– De Oude Molen, nabij Sippenaeken
– Huize Birven, Cottessen Epen
– De Nieuwe Molen, nabij Sippenaeken
– Schaapskooi, Epen
– Kasteel Kaldenbroek, Lottum
– Hoeve Lichtenberg, Maastricht
– Bergenhuizen, Noorbeek
– Boswachterswoning, Hergenrath
– Veldhoeve, St. Pietersvoeren
– Tofinum, Teuven
– Pietershof, Teuven
– Kosberg, Mechelen
– Vinkenhof, Mechelen
– Ingelhof, Teuven
– Panhoes, Teuven

A gen Dijck is centraal gelegen in het heuvelland. De voormalige boerderij ligt net buiten het levendige dorpje Mechelen en ligt pal naast de Geul. Geschikt voor 6 tot 18 personen.

’t Veld op de grens van Epen en de Belgische Voerstreek bestaat uit twee volledig gescheiden vakantiewoningen. De woningen zijn voorzien van alle luxe en een nostalgische inrichting. Het geheel is gesitueerd in een uit 1737 daterende monumentale vakwerkboerderij. Het voorhuis is geschikt voor 6 tot 16 personen. Het achterhuis voor 6 tot 18 personen.

In Charneux ligt een uit 1670 daterende boerderij, die vroeger dienst deed als stroopstokerij. Prachtige gelegen in het land van Herve, met Maastricht op een kwartiertje rijden. Deze boerderij is geheel in stijl gerestaureerd en geschikt voor groepen van maximaal 25 personen.

Het ruime aanbod van Vakantiewoningen Beaujean VOF uit Mechelen is uitgebreid met een juweeltje. Precies op de grens van Nederland en België is een grote monumentale molen omgetoverd in een perfecte locatie voor mensen die op zoek zijn naar rust, mooie natuur en samen genieten. 

Spread the word. Share this post!