Deel dit:
Share

Ook de relaxte ambiance in de smalle straten van de stad al geproefd? Het gekeuvel op de terrassen gehoord…? De heerlijke geuren van de Bourgondische gastronomie gesnoven…? Oh… en kijk daar, die rondvaartboot op de glinsterende Maas op weg naar de geheimzinnige mergelgrotten. Het hele jaar door, elk seizoen weer, staat de oude stad Maastricht er boeiend en bloeiend bij.

Amrâth Grand Hotel de L’Empereur, in het centrum van Maastricht, recht tegenover het NS-Station, is een Rijksmonument in Jugendstil daterend van 1902. Het is de historie die de gastvrijheid, stijl en atmosfeer van vandaag bepaalt: klassieke traditie, modern comfort en warm nostalgische vriendelijkheid. De Grande Cuisine de L’Empereur combineert de authentieke Franse keuken met Limburgse accenten.

Het Grand hotel beschikt over 150 kamers en suites, 12 Feest en vergaderzalen, waaronder een Balzaal met balkon, een heuse binnentuin, 7 Penthouse (bruids-) kamers met eigen terras, 2 restaurants en een bar. Het verwarmde binnenzwembad, sauna en zonnebank zorgen voor weldadige ontspanning.

Grand hotel de L’Empereur beschikt over eigen overdekte parkeergarage met 60 parkeerplaatsen (gelieve vooraf te reserveren) en is zowel per trein als per auto bereikbaar.

Eten en drinken
Ons Grand Restaurant biedt plek aan 40 gasten. De “moderne inrichting in zijn oude lijst” zorgt voor de perfecte omgeving voor uw zaken diner en/of lunch, uw familiediner of juist uw romantische diner voor twee! Onze luxueus samengestelde à la carte kaart geeft u een gevoel van Grandeur temeer er enkele gerechten speciaal voor u aan tafel worden bereid.

Geen behoefte aan een uitgebreid diner? Lekker iets eten van een kleine kaart? Of gewoon lekker een borreltje drinken met een klein bittergarnituur? Of toch juist dat kopje koffie met de krant? Allemaal mogelijkheden in onze gezellige en intieme hotelbar of met daglicht overgoten lounge!

Internet
Ons hotel beschikt over high-speed internet.

Deel dit bericht!