Deel dit:
Share

Hapjesaanhuis.nl is een online bestelservice voor catering. Op de website kunnen gasten online het assortiment bekijken en direct bestellen. Zo wordt onder andere het volgende geserveerd:

• Uitgebreide Buffetten (veel keuze)
• BBQ arrangementen
• Lunchpakketten en losse broodjes
• Tapas hapjes en buffetten
• Salades
• High tea arrangementen
• Feestarrangementen
• en alles wat u maar nog meer kunt bedenken op cateringgebied

Op zoek naar catering voor uw bruiloft
Wilt u de catering van uw bruiloft uitbesteden aan een kwaliteit cateraar? Hapjes aan Huis verzorgt wekelijks bruiloft catering aan huis en op locatie. U kunt bij ons de lunch, hapjes en buffet catering aan huis bestellen, maar ook op locatie met catering medewerkers, verhuurmaterialen en koks. Vraag een catering offerte aan, wanneer u uw feest op maat wil laten cateren. De Partymanager bespreekt graag al jullie wensen persoonlijk door. Vraag nu een offerte aan of bestel de catering online!

Op zoek naar catering voor het bedrijfsfeest?
Hapjes aan Huis verzorgt de catering op de zaak of op locatie naar uw wens. Op de website vindt u een uitgebreid catering assortiment, dat u online kunt bestellen. Lunch, Hapjes, Buffetten, BBQ, Tapas en Salades kunnen wij oa. serveren tijdens het bedrijfsfeest. staan uw wensen niet op de website? Heeft u een ander budget? Vraag dan een offerte aan. Onze partymanager maakt graag naar uw wensen een voorstel op maat.

Verjaardag catering bestellen
Kwaliteit catering bestellen voor op uw verjaardag? Hapjes aan huis werkt samen met 65 erkende cateraars door heel Nederland. Op Hapjes aan Huis vindt u een uitgebreid catering assortiment, dat u online kunt bekijken en direct kan bestellen. staan uw wensen niet op de website? Vraag dan een catering offerte aan. Wij maken graag naar uw wensen en budget een voorstel op maat voor uw verjaardagsfeest!

Uw Tuinfeest catering laten verzorgen?
Gaat u een tuinfeest organiseren en wilt u uw eten en/of drinken uitbesteden aan een kwaliteit cateraar? Hapjes aan Huis verzorgt wekelijks tuinfeesten door heel Nederland. Wij bereiden al het lekkers vanuit 65 keukens door heel Nederland. Bekijk ons catering assortiment online en bestel direct. Staan uw wensen of budget er niet tussen? Vraag dan een catering offerte aan. Wij helpen u graag persoonlijk verder.

Traditionele vlees BBQ catering bestellen
Voor elke gelegenheid serveren wij onze traditionele vlees BBQ. 4 uitgebreide salades, 4 grote stukken vlees met stokbrood, sauzen en huisgemaakte kruidenboter. Bestel nu uw vlees BBQ op Hapjes aan Huis!

Lunchpakket bestellen
Wilt u een kant en klaar lunchpakket bestellen? Compleet met vers belegde broodjes, drank, fruit en candy? Bekijk het lunch assortiment op Hapjes aan Huis en bestel direct online vanuit 65 keukens in Nederland!

Hapjesaanhuis.nl werkt vanuit 65 keukens door heel Nederland. Door de samenwerking met 65 cateraars,kan Hapjesaanhuis.nl elke gelegenheid voorzien van de Partyservice. Of het nu gaat om een hapjes schaal, bbq, buffet of compleet feest met catering medewerkers en verhuurmaterialen, alles kan verzorgt worden.

Hapjesaanhuis.nl verzorgt de catering vanaf 10 personen en 365 dagen per jaar.

Spread the word. Share this post!