Deel dit:
Share

Van lunch & broodjes tot compleet hapjes feest. Voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare hapjes cateraar in Nederland, dan is Hapjescateraar.nl het juiste adres.

Of het nou voor thuis, op het werk of op een andere locatie is, hapjes cateraars verzorgen de catering servicegericht en met oog voor kwaliteit! Hapjescateraar.nl is een samenwerkingsverband van hapjes cateraars dat door heel Nederland actief is. Sinds 2008 zorgt Hapjescateraar.nl jaarlijks voor meer dan 85.000 gasten de catering voor tal van gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag of familiefeest met een hapjes buffet, een borrel op een groot event of een zakelijke lunch op het werk.

Daarbij wordt er ook op locatie gewerkt. Denk daarbij aan feesten en partijen maar er kan bijvoorbeeld ook gedacht worden aan de catering verzorgen tijdens een weekendje weg. Door het uitgebreide landelijke netwerk is het mogelijk om overal de cateringservice aan te bieden. Wat alle gasten met elkaar in gemeen hebben? Ze houden van lekker eten, bereid door fijnproevers. Het team van Hapjescateraar.nl is service gericht, vriendelijk en denken graag mee.

Spread the word. Share this post!