Het toerfietsen in je eentje beu? Meld je dan aan bij Wielervrienden Parkstad!

Lijkt het je leuk om samen met anderen te fietsen? Op zondagochtend een mooie rit door Zuid Limburg te rijden? Maar heb je nog een beetje drempelvrees? Kom dan fietsen bij Wielervrienden Parkstad. Deze wielertoervereniging bestaat uit mannen en vrouwen uit heel Parkstad Limburg en vertrekt iedere zondagochtend vanuit Landgraaf voor de wekelijkse rit. Ons motto is ‘samen uit, samen thuis’ en naast de sportieve uitdaging vinden wij gezelligheid ook belangrijk.

Speciale oproep voor dames
Vanaf dit seizoen willen wij in twee niveaugroepen gaan rijden. Daardoor vindt zowel de beginnende als de meer ervaren fietser voldoende uitdaging. Hierbij doen wij een speciale oproep aan de fietsende vrouwen in deze regio om onze groep te versterken. Wij zijn nu met drie dames, en het lijkt ons heel leuk als er wat meer bijkomen.

De A groep zal elke week een toerrit rijden van plm. 80 à 100 kilometer met een gemiddelde snelheid van plm 23 km/h. De B groep vertrekt een uurtje later, 10.00 uur, voor een rit van ongeveer 50 à 60 kilometer, waarbij de gemiddelde snelheid rond de 20 km/h zal liggen. Bij ons kan dus menig toerfietser op zijn of haar eigen niveau meedoen.

Als een mooie kans om kennis te maken met het toerfietsen en met onze club, biedt Wielervrienden Parkstad het Programma Fiets-Fit aan. Dit houdt in dat wij vanaf 22 maart 2014 een cyclus van zes zaterdagen trainingen aanbieden, waarin je meer kennis krijgt over fietsvaardigheden en -techniek, verzorging en onze vereniging. Voor informatie kun je kijken op www.fiets-fit.nl (startlocatie Landgraaf) of contact opnemen met ons secretariaat: info@wielervriendenparkstad.nl.

Wil je op een zondagochtend eens vrijblijvend mee komen fietsen? Meld je dan bij ons secretariaat. Je vindt ons op www.wielervriendenparkstad.nl

Ons nieuwe fietsseizoen start op zondag 30 maart vanaf Sport & Leisurepark, Hofstraat 5 in Landgraaf. Wij hopen je dan te mogen begroeten!

De dames van Wielervrienden Parkstad

Deel dit:
Share

Deel dit bericht!