Deel dit:
Share

Hotel De Beukelaer is een hotel met restaurant in het centrum van Roggel, naast de Sint-Petruskerk. Het biedt eenvoudige, doch functionele kamers met een licht decor en gratis WiFi.

Alle kamers van De Beukelaer hebben een televisie en een eigen badkamer met een douche. Sommige kamers hebben nog originele elementen zoals fraaie houten balken.

Het centrum van Roermond ligt op iets meer dan 15 minuten rijden van De Beukelaer en naar Kasteel Baexem is het iets meer dan 10 minuten met de auto. Het is ook nog geen 25 minuten rijden naar Nationaal Park De Groote Peel. De Floriade ligt op slechts 30 minuten rijden van De Beukelaar.

Op het terras kunt u genieten van koffie met zoete lekkernijen, met natuurlijk een stukje Limburgse vlaai. Overdag worden er lichte maaltijden geserveerd. Op de dinerkaart staan seizoengebonden gerechten en regionale schotels.

In deze omgeving kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Het hotel biedt fietsverhuur en kan ook een lunchpakket voor u klaarmaken. Er is gratis, openbare parkeergelegenheid op het terrein.

Meer informatie en reserveren

Deel dit bericht!