Deel dit:
Share

Geniet van Limburgse hartelijkheid in Hotel Schaepkens van St. Fyt. Dit familiehotel vindt u in het mooie Valkenburg a/d Geul in het Limburgse heuvellandschap. In dit prachtige decor voeren wandelpaden en fietsroutes u langs kastelen, vakwerk boerderijen, mijnen en grotten en langs de rivier de Geul.

De mooie natuur is slechts één van de facetten van Valkenburg. Voor jong en oud valt er namelijk genoeg te beleven. Kinderen kunnen zich bijvoorbeeld helemaal uitleven in Pretpark de Valkenier, op de rodelbaan bij de Wilhelminatoren of in het Sprookjesbos. Voor een dagje ontspanning biedt Thermae 2000 een uitgebreid scala aan thermale baden en behandelingen voor lichaam en geest.

Het hotel ontleent zijn naam aan de familienaam van de oorspronkelijke eigenaren, die het hotel in 1885 oprichtten. Door de jaren heen hebben er een aantal renovaties plaatsgevonden, waarbij het gebouw is aangepast aan de hedendaagse wensen. Rondom het hotel ligt een mooie tuin met diverse terrassen, waar u heerlijk in de zon kunt zitten. In het hotel zijn drie liften aanwezig, waarmee het hotel ook goed toegankelijk is voor rolstoelgebruikers. Hotelgasten kunnen bovendien gratis parkeren op een afgesloten parkeerplaats. De kamers zijn onder meer uitgerust met een bad of douche, een toilet, televisie en een gratis kluisje. Het hotel beschikt over gratis draadloos Internet in de hal beneden. Tevens staat daar een PC waarvan de gasten gebruik kunnen maken. Ook zijn in het hotel een AED apparaat (hartreanimatieapparaat) en een aparte rookruimte aanwezig.

Gasten kunnen gratis gebruikmaken van de Polfermolen in Valkenburg. Deze ligt slechts op 700 meter van het hotel. Hier kunt u gebruikmaken van het zwembad, de sauna, fitnessruimte en de tennisbaan.

Meer informatie en reserveren

Deel dit bericht!