Hotel Valkenhof biedt een gezellige, intieme ambiance voor uw ontspannende verblijf in het oude stadscentrum. U kunt er ’s ochtends genieten van een gezond ontbijtje en uw voordeel doen met de voortreffelijke ligging van het hotel, zodat u deze mooie stad kunt ontdekken.

Geniet van de culinaire hoogstandjes uit de Balkan en van de elegante, eenvoudige accommodatie die dit gezellige hotel in het hart van Valkenburg te bieden heeft. U kunt ongeacht het weer altijd ontspannen op het terras van het hotel, dat in het koudere seizoen wordt verwarmd. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om gewoon van een goed glas wijn bij de open haard te genieten en een lekker hapje of een heerlijke maaltijd te nemen.

De Valkenhof ligt op de hoek van de populaire Grotestraat, op slechts een klein eindje wandelen van de beroemde oude grotten en de Romeinse Catacomben. Wandel- en fietsliefhebbers kunnen ten volle genieten van het schilderachtige landschap in de omgeving van Valkenburg, dat getypeerd wordt door heuvels en bossen.

Meer informatie en reserveren

Deel dit:
Share

Deel dit bericht!