Op een bijzonder ‘Limburgs’ plekje, hoog op de Vijlenerberg ligt dit hotel met een gastvrije toeristische traditie. Hier wacht u een persoonlijk welkom en comfort dat u van een gerieflijk familiehotel mag verwachten. Sfeer en gemoedelijkheid kenmerken de Vijlerhof. In het stijlvolle à la carte restaurant met open haard ervaart u met recht wat bourgondische gastvrijheid is, het gezellige voor- en tuinterras met fraai panorama completeren het geheel.

Kamers
De kamers zijn voorzien van bad of douche, toilet en kabel-tv. Met het uitgebreid en heerlijk ontbijt kunt u de dag weer goed beginnen. Of u nu van een boek of van een aperatief wilt genieten in de lounge of op het gezellige voorterras … er is ruimte genoeg.

Het tuinterras biedt een boeiend uitzicht op het Limburgse heuvelland.  De service voor onze gasten is volledig afgestemd op een gezonde actieve ontspanning die zo goed past in dit gebied met vele wandel- en fietsroutes.

Eten en drinken
In het stijlvolle à la carte restaurant met open haard ervaart men met recht wat bourgondische gastvrijheid inhoudt. Hier is het gemoedelijk en onderhoudend tafelen, creatieve kookkunst beleven met een zuidelijk accent op basis van seizoen- en marktverse producten. De vriendelijke bediening en een originele wijnkaart zorgen mede voor een geheel eigen bekoring.  Keuken dagelijks geopend van 12.30-21.00 uur. Nieuw : elke zondag uitgebreid ontbijt en brunchbuffet (reservering gewenst!)

Parkeren
Eigen gratis parkeerplaats en bergruimte voor fietsen.

Huisdieren
Honden zijn welkom na overleg.

Internet
Draadloos internet in alle openbare ruimtes en in bijna alle kamers.

Deel dit:
Hotel Vijlerhof

Deel dit bericht!