Deel dit:
Share

Hout is een van die materialen die je voor veel doeleinden kunt gebruiken. Denk maar bijvoorbeeld aan het maken van prachtige houten fotokaders, leuke houten onderleggers en zelfs houten meubilair.

Dit natuurlijk materiaal kan gerust ook gebruikt worden voor grotere klussen zoals het bouwen van een tuinhuisje, blokhut, thuiskantoor en zelfs een garage. Bij die bouwwerken is het belangrijk dat het hout op de juiste manier behandeld en bewerkt wordt want anders kan het voorkomen dat het hout sneller gaat rotten en de constructie niet lang meegaat. Om ervoor te zorgen dat je lang van je houten kantoor of huisje kunt genieten, moet je zeker eens Pineca inschakelen. Hun professionals zorgen al sinds 2011 voor prachtige houten constructies. Hieronder kom je alles te weten over het bedrijf en hoe het je kan helpen met het realiseren van je houten droomconstructie.

Wat is Pineca?
Pineca is een online leverancier van geprefabriceerde houten constructies zoals (tuin)huizen, blokhutten, tuinkantoren, garages, etc. Het bedrijf is niet alleen actief in Nederland maar ook in andere landen zoals Spanje, Frankrijk, Portugal, Italië, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Wat heeft Pineca te bieden?
Op https://www.pineca.nl kun je terecht voor geprefabriceerde houten bouwpakketten. Dankzij de prefab eigenschappen, kan de constructie sneller geleverd en gemonteerd worden, waardoor je je nieuwe hut, garage of woning veel vlugger in gebruik kunt nemen dan een houten constructie dat op een traditionele manier gebouwd en gecreëerd werd. Het assortiment aan bouwconstructies varieert enorm, want je kunt bij dit bedrijf namelijk terecht voor het ontwerpen van het kleinste houten tuinhuisje tot een grote gezinswoning met vijf slaapkamers. Daarbovenop krijg je ook de keuze uit tal van (houten)accessoires, diverse isolatiemogelijkheden en hoogwaardige materialen. Last but not least, het bedrijf komt natuurlijk zelf de constructie bij je plaatsen, waardoor je project altijd in de handen is van echte professionals.

Wat is prefab?
Pineca specialiseert zich in prefab constructies en daar zijn een paar belangrijke redenen voor. Omdat de onderdelen van de prefab of prefabricated woningen of schuren al op voorhand gemaakt worden, kunnen de constructies sneller in elkaar gezet worden op de bouwplaats. Er moet ook geen rekening gehouden worden met de weersomstandigheden, want meestal duurt demontage maar een dag. De kost van een prefab woning wordt vooraf bepaald en hangt af van de type constructie en de grootte ervan. Een drie persoonswoning is duurder dan een klein tuinhuisje. Als de maten ongeveer overeenkomen met de standaardmaten, dan zullen de kosten lager liggen dan als het unieke maten zijn. Standaardmaten zijn nu eenmaal goedkoper dan afwijkende maten omwille van de grotere oplage.

Wat staat er bij Pineca centraal?
Milieuvriendelijk is de voorbije jaren uitgegroeid tot een van de belangrijkste pijlers op vlak van tuintrends en (ver)bouwen. Het is daarom dus niet te verwonderen dat Pineca daarop inspeelt. Het bedrijf werkt altijd met de meest milieuvriendelijke materialen en afwerkingen, waardoor het bijdraagt tot een groenere wereld. Omdat de constructie op maat gemaakt wordt, zal er ook nooit teveel hout gebruikt worden tijdens een bepaald project, waardoor dat hout geïntegreerd kan worden in de volgende constructie. Pineca draagt ook klantvriendelijkheid zeer hoog in het vaandel. Je project zal altijd voldoen aan je wensen en behoeften en het bedrijf staat je tijdens elke stap bij met hun deskundig advies, van het ontwerp tot het uitvoeren van de montage.

Deel dit bericht!