Deel dit:
Share

Rustig gesitueerd op een heuvel, vlakbij een flora- en faunarijk gebied, ligt ons fraaie familiehotel. De unieke panoramische ligging van dit hoogst gelegen hotel van Schin op Geul draagt op een bijzondere manier bij aan een gezonde, ontspannen vakantie.

In onze panoramaserre “de Orangerie” kunt u voor bijna alles terecht zoals een lekker kopje koffie met Limburgse vlaai tijdens of na een ontspannen wandeling,een smakelijke lunch van de kleine kaart, een 3 gangen menu van de dag of wellicht dé gelegenheid voor uw familie- of zakelijke bijeenkomst. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden……

Kamers
Hotel Heuvelzicht wordt gekenmerkt door een gemoedelijke, sfeervolle ambiance. Deze gaat hand in hand met onze niet-aflatende toewijding, ons hoog niveau van vakmanschap en ons oog voor kwaliteit en detail. U vindt deze karakteristieken uiteraard ook terug in onze hotelkamers, comfortabel ingericht en voorzien van alle hedendaagse gemakken. Er zijn kamers in vijf categorieën. Welke kamer u ook kiest ze zijn allemaal sfeervol ingericht.

Eten en drinken
Heuvelzicht heeft de beschikking over twee restaurants: één speciaal bedoeld voor onze hotelgasten en één voor, zo leert de ervaring, culinaire liefhebbers uit de wijde omgeving. . Onze menukaart in het à la carte restaurant bevat een reeks van voortreffelijke, uitgekiende proposities, vakkundig bereid door chef de cuisine Daan Rooding en zijn team. Dagverse producten uit eigen streek. Dat alles geldt trouwens ook voor ons ’tweede’ restaurant, ook bedoeld voor niet-hotelgasten.

Parkeren
Heuvelzicht heeft een eigen ruime parking die voor onze gasten gratis is. Ook voor de fietsen is er een ruime afgesloten fietsengarage.

Internet
Alle hotelkamers zijn voorzien van draadloos internet of van vaste modemaansluiting. Daarnaast beschikt Heuvelzicht ook over een internetcorner!

Meer informatie en reserveren

Spread the word. Share this post!