Deel dit:
Share

Landroverdreamholiday.eu verhuurt in Nederland unieke en bijzondere Land Rover Defender Crew Cab 130 kampeerauto’s voor een outdoor beleving.

De unieke Landrover Defenders zijn compleet uitgerust om iedereen de ultieme outdoor kampeer experience te beleven. De gast hoeft alleen maar een goed humeur, wat te eten en te drinken en kleding mee te nemen en het avontuur kan beginnen. Aan alles is gedacht om volledig zelfstandig in de mooie natuur te verblijven. Van unieke weekendjes weg met het hele gezin tot een midweek of week outdoor vakantie beleven samen, met vrienden of met het gezin.

Doordat de agenda van mensen vaak helemaal vol staat gepland is er weinig ruimte om avontuurlijk te dromen en van de gebaande paden af te gaan. Landroverdreamholiday.eu zorgt ervoor dat alle ingrediënten aanwezig zijn om dromen waar te maken!
Landroverdreamholiday.eu is gestart met de ontwikkeling van inspiratie en routeboeken zodat de gast vanaf het eerste moment echt ontspannen van de gebaande paden af kan gaan. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf de reis uit te stippelen.

online boeken

Spread the word. Share this post!