Deel dit:
Share

Dit familiehotel biedt eenvoudige, elegante kamers met een eigen of gedeelde badkamer. Geniet van het heerlijke eten en de warme sfeer van het café en het gezellige terras.

Le Bistro ligt in het hart van het charmante Valkenburg, in de belangrijkste entertainment- en winkelstraat van het stadscentrum. De kamers bieden nette accommodatie tegen scherpe prijzen. U kunt elke ochtend wakker worden met een heerlijk gratis ontbijt en u kunt gratis gebruikmaken van de draadloze internetverbinding in het hele hotel.

Geniet van een lekker kopje koffie en een hapje in het café, terwijl u ontspant met een krantje. Als het weer het toelaat, kunt u heerlijk buiten op het terras zitten op de bruisende Grotestraat en daar mensen bekijken. Het restaurant serveert seizoensgebonden à-la-cartegerechten tegen redelijke prijzen en in een warme, informele sfeer.

U kunt eenvoudig de andere bekende steden zoals Maastricht, Aken of Luik bereiken. Gasten van het hotel kunnen profiteren van kortingtarieven op Holland Casino en het uitgebreide spa-centrum van Thermae 2000. Vergeet niet een bezoek te brengen aan het kasteel van Valkenburg of ga fietsen in de mooie omgeving.

Meer informatie en reserveren

Spread the word. Share this post!