Deel dit:
Share

In het hart van het Midden-Limburgse recreatiegebied ligt Maasresidence Thorn. Een schitterend recreatiepark gelegen op een absolute A-locatie. Het park omvat recreatiewoningen in diverse groottes, havenappartementen met uitzicht over de nieuwe jachthaven, een dagstrand en uitgebreide centrumvoorzieningen.

Parc Maasresidence Thorn ligt in een prachtig gebied in het hart van Midden-Limburg op loopafstand van het gelijknamige ‘witte’ stadje en is werkelijk van alle gemakken voorzien. Er is een centrumgebouw waar een receptie is, het huren van een fiets of sloep is hier mogelijk. Er is ook een restaurant genaamd Humphrey’s met een binnen en buiten terras, beschikbaar voor ontbijt, lunch en diner. Take away en bezorgservice is ook een mogelijkheid. Verder is er nog een cafetaria Happy Chicken, een loungebar, een brasserie, Landwinkel, Happy Benny KidsClub en bowlingbanen.

In een ander gebouw is er een schitterend binnenzwembad met o.a. een glijbaan, bubbelbad en een apart peuterbad. Er is ook een afgesloten buitenterras.

Er is een jachthaven voor het aanleggen van een boot of sloep. Bovendien zijn er prachtige stranden, met de mogelijkheid om te surfen, suppen, wakeboarden en zelfs e-foilen, surfen boven het water op een elektrisch aangedreven surfboard. Het park is dan ook omringd door het water van de veelzijdige Maasplassen, hét grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland! Maar… Parc Maasresidence Thorn is niet alleen een waar eldorado voor watersportliefhebbers. De schitterende natuur in de directe omgeving is perfect voor het maken van een wandeling (naar Thorn) of een fietstocht.

Maasresidence Thorn – Toplocatie bij het witte stadje Thorn

Deel dit bericht!