Deel dit:
Share

Vooral nu met deze grote onzekerheid wil je wel goed van start gaan voor de zomerperiode. Er zijn diverse manieren hoe je dat aan kan pakken. Lees snel verder om erachter te komen.

Leg folders neer
Laat een folder drukken en leg deze neer bij de receptie. Op deze manier kunnen bezoekers zelf meer te weten komen wat er in de omgeving is. Een folder is er in verschillende maten waardoor jij voor elke gelegenheid een eigen formaat kan kiezen. Info over je vakantiepark heeft minder ruimte nodig dan activiteiten in de omgeving bijvoorbeeld. Je kan ook baliedisplays neerzetten zodat bezoekers snel kunnen welke activiteiten er zijn.

Verkoop hoedjes
Je bezoekers zijn op vakantie. Soms wordt er nog wel eens iets vergeten. Denk hierbij aan petjes en hoedjes. Je kan bijvoorbeeld bucket hat bedrukken en deze verkopen. Op deze manier promoot jij je vakantiepark en heeft de koper bescherming tegen de zon. Erg handig dus. Je kan ook petten in de verkoop doen naast de bucket hats zodat bezoekers een ruimere keuze hebben. in de winter kan je ook iets met mutsen doen.

Richt je drukwerk goed in
Nu er nog veel regels zijn vanuit de overheid is het handig om ook te investeren in specifiek drukwerk gericht hierop. Zo kan je pijl stickers en vloertape bestellen maar ook flyers met gerichte informatie. Ook is het handig als je veel mondkapjes in voorraad hebt. Dit is vooral handig voor de bezoekers die niet altijd hun mondkapje bij hun hebben.

Hang posters op
Je kan bijvoorbeeld posters ophangen. Met posters kan je laten zien welke events er in de buurt zijn en op welke dag ze zijn. Posters zijn erg goed te gebruiken omdat je ook weer snel kan opbergen. Wil je een plek tijdelijk hergebruiken? Er zijn ook posters met blueback. Dit betekend dat de vorige opdruk niet doorschijnt. Je hoeft posters niet alleen te gebruiken voor events en acties. Je kan ze ook ophangen voor de sier.

Laat pennen bedrukken
Natuurlijk heb je ook veel pennen nodig. Pennen worden vaak meegenomen door de bezoeker. Of je raakt ze snel kwijt. Pennen zijn ideaal als promotiemateriaal. Zo kan je dus je logo op de pen zetten zodat het een voordeel is dat bezoekers je pen meenemen.

Deel dit bericht!